21-01-08

Huizenjacht

De kater op zondagochtend was werkelijk te groot... zaterdagavond zijn we een beetje te hard doorgezakt (nu ja, het mag ook wel eens, niet?) en konden we er echt niet uit. Snel werd duidelijk dat het vastlijmen van de EPDM werkelijk onverantwoord zou zijn... Aangezien er een familiefeestje op het programma stond in de late namiddag, beslisten we om een sprokkeldagje te houden en eens op strobalenhuizenjacht te gaan. Het afgelopen jaar en 8 maanden dat we met ons huis bezig zijn, hebben we nog andere collega strobalenbouwers leren kennen. Een greep uit de projecten (voor degenen die niet op deze blog vermeld willen worden: mail ons gerust adhv de knop links boven. Voor diegenen waar we niet geraakt zijn en wél willen vermeld worden: stuur ons ook via de knop linksboven een mailtje met wat foto's en we voegen er 1-tje toe):

Jeuk-Gingelom (Mario en Liesbet):

Mario-Liesbet

 Schulen 1 (Steven Verjans, ook hier te vinden: http://www.flickr.com/photos/sverjans):

Steven

Schulen 2 (Kurt Karremans):

Guy-Cornet

Andere projecten zijn er nog in:

- Henis-Tongeren (Eric): http://huisvanstro.skyrock.com/

- Heusden zolder (Tim)

- Mol (Jan)

- Limerlé, provincie Luxemburg: http://www.bloggen.be/lapaillote/ 

en uiteraard nog in Valmeer, Mal, Sluizen, Lommel, Noorderwijk, ... 

Toch nog even vermelden dat de huizen op de bovenstaande foto's allemaal door dezelfde aannemer zijn gezet: J&C bvba uit Tongeren.

10:05 Gepost door Rik & Nathalie in Bouw | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

Schulen 2 en Schulen 3 Hallo Nathalie en Rik

Mijn schoonzus liet me weten dat "ons strobalenhuis op internet staat". Nu was ik toch wel echt nieuwsgierig om te zien hoe dat "daarop" geraakt was! :-)

In jullie enthousiasme om deze blog uit te bouwen is er echter een foutje geslopen: de foto die je ziet bij "Schulen 2" is van het huis van Kurt Karremans (Kiezelweg). (N.B.: hij heeft geen internet.)

Ons project "Schulen 3" bevindt zich in de Beerbosstraat (op 500 meter van het huis van Kristien en Steven). Wanneer jullie mij nog eens jullie e-mailadres bezorgen, mail ik een foto van ons huis-in-aanbouw door. Vermeld dan ook nog even de naam van mijn lieftallige echtgenote Karoline Heeren, aangezien zij ook voor 50% eigenaar is!

Groetjes

Guy

Gepost door: Guy Cornet | 14-02-08

P.S.: onze aannemer is SPIB (www.spib.be)

Gepost door: Guy Cornet | 14-02-08

De commentaren zijn gesloten.