05-02-08

Niet bij te houden

We schieten enorm goed op!! De blog is nauwelijks nog bij te houden en ik loop dus een stukje achter de feiten aan... We hebben de aanvoeren van koud water reeds op collectoren aangesloten en de muren van beneden hebben allemaal reeds OSB-platen aan 1 kant. We zijn er nu trouwens ook helemaal van overtuigd om de OSB-platen zichtbaar te laten in de berging en niet af te werken met gipsvezelplaten of gyproc. Met een nieuwe lading (van een andere leverancier) bleek de tand en groef veel beter in mekaar te passen (de tand en groef waren ook wel kleiner dan bij de platen die we tot nog toe hebben gebruikt) waardoor de naad waar de platen mekaar raken werkelijk onzichtbaar is. Ondertussen is er ook reeds een gedeelte van de electriciteit gelegd, maar ik heb er nog geen foto's van gemaakt en dus bewaar ik dit voor een volgende post, later deze week. Werkelijk niet bij te houden...

De foto's van de collectoren, de berging, een "echte" deuropening en een zicht op de hal (wat doet die kleerkast in onze hal??):

Collector-koud-water

 Berging-collector

Living-deur-opening

 Hall

09:26 Gepost door Rik & Nathalie in Bouw | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

OSB-platen Ik zou best willen weten welke leverancier dat was voor die 'goede' OSB-platen. Of zijn die van een bepaald merk? Was er trouwens een prijsverschil?

Gepost door: ARQ | 18-02-08

Re: OSB-platen De "goede" OSB-platen komen uit St-Truiden: geleverd door Mezo-houthandel. Prijsverschil was er nauwelijks (ondanks het feit dat we de meeste OSB-platen meer dan een jaar geleden hebben gekocht en de houtprijzen ondertussen gestegen zijn).

Groetjes,

Rik

Gepost door: Rik | 25-02-08

De commentaren zijn gesloten.