14-05-08

Zo, hier zijn we weer

We zijn weer terug actief in het wereldwijde web! Uiteraard hebben we ook buiten de virtuele wereld niet stil gezeten, wel integendeel nu we eventjes de balans opmaken. We hebben momenteel nog eventjes een drukke periode naast ons bouwproject, maar einde mei vliegen we onder de boog van de laatste kilometers richting eindstreep van het gelijkvloers.

Wat hebben we ondertussen gedaan? Hebben we het al gehad over ons centraal stofzuigsysteem? Neen? Wel, het ligt klaar: buizen aan mekaar gelijmd, electriciteitsdraadje mee getrokken en gecontroleerd door de leverancier (visueel, nog niet onder druk). En de buizen van het ventilatiesysteem op zolder? Die liggen netjes weggewerkt achter OSB-platen. Zijn de vorderingen aan het ventilatiesysteem in de berging reeds aan bod gekomen? Ook al niet? Aiaiai en de beugels hangen er al... De tijd vliegt... Oh ja! En de hal dan? Tja, reeds voorzien van gipsvezelplaten in de tussentijd. What else? Ah ja! Het framework van de douchecabine beneden is geplaatst. Dit maakt de doorgang een beetje moeilijk, maar moeilijk gaat ook. Zijn we met al dat werk in feite al klaar voor onze radiatoren? euhm... ja haa!! De verstevigingen zijn geplaatst en vanmorgen is de ondertekende offerte bij de installateur persoonlijk afgeleverd. Levering is voor volgende week voorzien.  En wat meer is: de aan- en afvoerbuizen hebben we ook reeds getrokken. Weliswaar niet allemaal, maar we kunnen het ook niet allemaal tegelijk...

En hebben we van al dat werk ook fotos? NATUURLIJK!! Ga lekker languit in je stoel zitten en doe eventjes zoals wij bij het bekijken van onze fotos: geniet! 

 Centraal-stofzuig-trap

 Centraal-stofzuig-contactdoos

 Beugels-ventilatie-berging

Buizen-zolder

 hall-gipsvezelplaten

 douche-beneden

 Radiator-versteviging-hall

 Radiator-versteviging-keuken

22:48 Gepost door Rik & Nathalie in Bouw | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.