04-08-08

Vakantie? Een klein beetje...

Juli stond helemaal in teken van ons verlof. We hadden 2 weken voorzien waarvan we 4 daagjes naar Normandië trokken om uit te blazen. En of dat nodig was...

Maar eer het zover was, stonden er nog grote graafwerken op het programma: de regenwaterafvoeren naar de put leiden, de overloop van de regenwaterput naar de riolering voeren (gescheiden afvoer) en tenslotte de vuilwaterafvoeren van het huis aan de riolering aansluiten. En na 2 jaar hebben we nog steeds niet geleerd om dergelijke "projectjes" een correcte timing te geven. Waar wij dachten 3 dagen voor nodig te hebben, was slechts een week voldoende om het klaar te krijgen. En na zo een week graven, ploeteren en terug dicht gooien komt uiteraard het duiveltje met het hamertje. Ah ja, een gans jaar een bureaujob uitoefenen en dan een hele week intensieve lichamelijke arbeid verrichten? Resultaat: op onze nationale feestdag geveld met koorts. 's Anderendaags? Vantselfste. Woensdag vertrek naar Normandië voor 4 daagjes vakantie: koortsig. Gelukkig dwong het ons om 4 dagen werkelijk rust te nemen (hoewel we toch een fietstocht hebben gemaakt: de verleiding was te groot).

Maar deze blog dient ook om fotos te laten zien van onze noeste arbeid. Het moet gezegd dat we zo intensief met de graafwerken zijn bezig geweest dat we enkel nog de putdeksels en de omgewoelde aarde kunnen laten zien. Meer nog, het gras dat we voor ons huis hebben ingezaaid komt al uit. En trots dat we op ons grasveldje zijn!

Afvoerputten-voor

Grasveldje-voor

 

09:00 Gepost door Rik & Nathalie in Bouw | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.