12-01-09

Beste hulp meestal ondergewaardeerd

Hoe kon ik het vergeten? Begin december hadden we reeds een lading kepers en OSB-platen van 12mm gekocht bij de houthandel om te starten met de vloeropbouw en de afwerking van de muren op de eerste verdieping. Vlak voor Kerst kreeg ik bericht van onze vrienden Sofie en Steven dat ze tijdens het Kerstverlof kandidaat waren om te komen klussen bij ons. Uiteraard sloegen we dat aanbod niet af. We besloten om samen met hen aan de kinderkamer te beginnen en we zouden wel zien wat we af gingen krijgen op een namiddagje.

's Middags kwamen ze aan en hebben we tijdens het eten van de broodjes (waarvoor dank!) al gezellig bijgepraat. En dan aan het werk. En hoe!! We zijn ongelooflijk goed opgeschoten: de electriciteit is klaar (die had ik nog snel voorbereid), de vloeropbouw in zowel de kinder- als onze eigen toekomstige slaapkamer is voor 80% klaar (de kepers zijn geplaatst met een geluidswerende tape eronder, enkel nog de isolatie tussen de kepers plaatsen, tape op de kepers en OSB's van 18mm erop schroeven en tis klaar) en er zijn 2 muren afgewerkt: het hoofdeinde van het bed van onze slaapkamer met RND klikplankjes en de zuidmuur van de kinderkamer.

Ik heb er nog steeds geen fotos van gemaakt, maar die zullen niet lang op zich laten wachten. Nog eens een dikke merci aan Steven en Sofie!!

09:30 Gepost door Rik & Nathalie in Bouw | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

We hebben met heel veel plezier meegetimmerd aan de muren en vloeren! Wel spannend om als absolute "bouw-leken" bij jullie aan de slag te gaan, maar we hebben ons echt geamuseerd. Voor herhaling vatbaar ;-)

Gepost door: Sofie | 22-01-09

De commentaren zijn gesloten.