15-04-09

Officieel!

We moeten wel nog het nodige papierwerk in orde brengen, maar de wijkinspecteur heeft onze domiciliëring goedgekeurd! We zijn dus nu officieel Truienaars, Binken, Trudorianen of hoe je het ook wil noemen.

Uiteraard niet zonder het nodige werk te verrichten. Wat is er zoal gebeurd de afgelopen maanden? Wel, de douche is afgewerkt en de voorlopige keuken geïnstalleerd. Alle binnendeuren zijn geplaatst (had ik dit al vermeld?). We hebben alles van de zolder naar beneden verhuisd samen met nog heel wat dozen die we her en der bij familie hadden ondergebracht.

Hoogtepunt was echter vorige week zaterdag: van ´s morgens 7u15 tot ´s avonds 23u bezig geweest met het plaatsen van de kurktegels. Klaar denk je dan. Ja, maar er moest wel nog vernis op geplaatst worden. Aangezien het (ondertussen hoog)zwangere vrouwtje niet in aanraking mocht komen met de lijm of vernis, waren we ondertussen tijdelijk bij haar ouders ingetrokken. Deze periode wilden we zo kort mogelijk houden en dus besloot ik om ´s morgens voor het werk en ´s avonds na het werk de vloer nog te gaan vernissen. Lange en zeer vermoeiende dagen, wees gerust! Het eindresultaat mag echter gezien worden: een prachtige kurkvloer in de keuken, berging, badkamer, hall en toilet. Samen met wat hulp hebben we dan op Paaszaterdag alle spullen terug op hun plaats gezet en flink gepoetst. Net op tijd voor de Paasklokken.

Met het mooie weer zijn we terug naar buiten getrokken: de garage leegmaken en alles ofwel op zolder leggen ofwel helemaal naar achter op ons stuk grond brengen. We gaan nl een grondwerker laten komen om alles te bewerken en definitief in te zaaien. Zo hopen we klaar te zijn tegen de geboorte van onze zoon. In principe vanaf midden mei, maar het kan altijd vroeger gebeuren.

23:38 Gepost door Rik & Nathalie in Bouw | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |